Opt-e mockup mac og iphone

Opt-E

I Hjertvik Media har jeg vært så heldig med å hjelpe Opt-E med å modernisere og optimalisere deres tidligere nettside.

Opt-E er et teknologiselskap som så potensialet i å optimalisere energiforbruket på pumper og vifter som forbruker mye energi. Utviklingen resulterte i løsningen Smartsave® som automatisk optimaliserer pumpe- og viftedriften i et anlegg basert på behovet til enhver tid, og dermed sparer betydelig energi.

kunde-logo-optimized-energy

Hjertvik Media sitt oppdrag ble derfor å planlegge et design som som var enkelt og minimalsitisk. Sammen med dette var det viktig å tydelig løfte frem Opt-E sine tjenester, samt at sidene skulle gjøre det enkelt for folk å komme i kontakt.

Under kan du lese litt om ulike faktorer som Hjertvik Media bisto med i utarbeidelsen av oppdatering av nettsiden.

Besøk Opt-E sin nettside her.

📽Videoproduksjon

Opt-E ønsket å få den nye hjemmesiden deres mer levende. Dette gjorde at Hjertvik Media fikk en forespørsel om å lage en video i HERO-seksjone, noe som selvfølgelig ble tatt på strak arm. Opt-E har nå fått en video som informerer om alle tiltak de kan hjelpe bedrifter med, i tillegg til en CTA-knapp hvor man kan lese mer om dette.

🖐🏼Flere sider og inndelte seksjoner

For å gjøre det mest mulig oversiktlig på Opt-E ble nettsiden delt inn en tydelig meny og sider som inneholdt oversiktlige seksjoner med hvilke tjenester som de tilbyr. 

Ved å ha flere undersider vil det  også være lettere å rangere høyere i Google sitt søkeresultat. Dette har med å gjøre at siden har mer innhold som er relevant til de ulike undersidene.

🦾 Moderne design

Ettersom Opt-E driver med teknologi og energi var det viktig å vise frem siden i et morderne og stilrent design. Ved å holde siden minimalistisk og ha et tidsriktig uttrykk, står dette godt i stil til Opt-E sin profil.

☎️ Tett kommunikasjon

Viktigst av alt er kommunikasjonen. Hjertvik Media og Opt-E hadde gjennom perioden nettsiden ble utviklet tett kommunikasjon. Nettsiden revidert flere ganger og ble ikke publisert før Opt-E var fornøyd med resultatet.

Er du neste?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media står jeg klar til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Jeg gir, i likhet med Opt-E, Acende, Golding PT og Kim Nygaard, meg ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.