iphone-macbook-ipad-opt-e-nettside-mockup

Opt-E

I Hjertvik Media har vi vært så heldig med å hjelpe Opt-E med å modernisere og optimalisere deres tidligere nettside.

Opt-E er et selskap som hjelper bedrifter med å optimalisere deres maskinparker. Dette gjør de ved å bruke AI teknologi som reduserer energinivået på industrielle pumper og vifter med inntil 30-70%. Dette medfører enorm besparelse på både penger og miljø.

kunde-logo-optimized-energy

Hjertvik media sitt oppdrag ble derfor å planlegge et design som som var enkelt og minimalsitisk. En annen faktor som var avgjørende var å få brukere av nettsiden til å forstå innenfor 3 sekunder hva Opt-E tilbyr. 

Oppmerksomhetsvidnuet til folk i samfunnet i dag er kort, og derfor er dette noe som vi forbedret fra den gamle nettsiden (Besøk Opt-E sin nettside eller se før og etter bilde under). 

📣Et tydelig budskap

Som nevnt over er det viktig å fange brukeren av nettsiden med engang. Ved å tidlig få frem hva som er unikt med Opt-E vet vi at alle som besøker siden vet hva de kan hjelpe med. Som du ser over kom det ikke tydelig frem hva Opt-E drev med på den gamle nettsiden.

🇳🇴🇬🇧Fra 1 til 4 sider + 2 språk

Ved å ha flere undersider (hjem, hva vi gjør, om oss, kontakt) vil det være lettere å rangere høyere i Google sitt søkeresultat. Dette har med å gjøre at siden har mer innhold som er relevant til de ulike undersidene. Den gamle siden hadde kun 1 side, noe som gjør at det krever mer for å rangere i Google.

I tillegg ønsket Opt-E å ha nettsiden på både norsk og engelsk, ettersom de har kontakter utover Norge. Dette gjør at de når ut til en bredere målgruppe, og får flere muligheter når de senere skal markedsføre på nettsiden.

🦾 Moderne design

Ettersom Opt-E driver med AI teknologi var det viktig å vise frem siden i et morderne og stilrent design. Ved å holde siden minimalistisk og ha et tidsriktig uttrykk, står dette godt i stil til Opt-E sin profil.

☎️ Tett kommunikasjon

Viktigst av alt er kommunikasjonen. Hjertvik Media og Opt-E hadde gjennom perioden nettsiden ble utviklet tett kommunikasjon. Nettsiden revidert flere ganger og ble ikke publisert før Opt-E var fornøyd med resultatet. Les mer om hvordan vi jobber i Hjertvik Media.

Er du neste?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media står vi klare til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Vi gir, i likhet med Opt-E og Kim Nygaard, oss ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.

Under kan du fylle inn et skjema for å få GRATIS 1. utkast. Du kan også ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat.

⬇️⬇️⬇️

Få GRATIS førsteutkast!

Få gratis førsteutkast på design til ny nettside ved å fylle ut skjemaet. Vi tar kontakt for å høre mer om dine tanker og ideer, slik at resultatet på din nye nettside skal bli best mulig.