Kim Nygaard mockup mac og iphone

Kim Nygaard

Hjertvik Media har hjulpet nok en kunde med å oppgradere nettsiden sin. Denne gangen har jeg vært så heldig med å få hjelpe kurs- og foredragsholder Kim Nygaard.

Kim Nygaard er Senior digital rådgiver i Metro Branding og brenner for god digitalkommunikasjon som fører til synlighet på web og effekt for kundene. Kim er en entusiastisk foredragsholder, og mottar alltid særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform.

kim-nygaard-thumbnail

Hjertvik media sitt oppdrag ble å modernisere en nettside som tidligere kun besto av blogg hos WordPress. Jeg overførte nettsiden for å skape en mer dynamisk nettside med et større konverteringsfokus. 

For å gi deg et bedre bilde på hva vi gjorde for Kim, kommer det videre hvilke tanker som lå bak design og hvilke spesifikasjoner som ligger til grunn.

Se nettsiden til Kim Nygaard her

💈En leken tilnærming

Nettsiden har gjennomgående fokus å ha mer mønstre enn hva som er vanlig på en nettside. I tillegg fremkommer det flere bilder av Kim i ulike kurs- og foredragssituasjoner, noe som gjør siden mer levende og gir et lekent utrykk.  

👨🏼‍💻 Nettsidefokus

På nettsiden ble det laget 5 undersider + personvern- og 404-side. På alle sidene ble det lagt vekt på SEO, både teknisk, on-page og off-page. I tillegg hadde Hjertvik Media et fokus på å komprimere innholdet på de ulike sidene mest mulig, uten at det gikk utover kvaliteten. Dette ble gjort med tanke på å holde hastigheten på nettsiden så høy som mulig.

De 5 sidene som ble laget var: 

  • Hjem
  • Kurs og foredrag
  • Konferansier og ordstyrer
  • Kurs i SEO
  • Blogg

 

⚙️ Spesifikasjoner

Hjertvik Media hjalp Kim med å gjøre alt fra A-Å på den nye nettsiden. Samarbeidet startet med å gå over den gamle nettsiden og diskutere innhold som skulle inn på den nye.

Etter flere utvekslinger av ideer og revideringer, hadde Kim på kort tid en nye hjemmeside oppe og gå. Gjennom prosessen hjalp jeg blant annet med å:

  • Lage ny nettside i bakgrunn, mens den gamle fortsatt var «live».
  • Installering av Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console, SSL-sertifikat + andre relevante utvidelser i CMS.
  • Overføre bloggposter inn i nytt CMS.
  • Ta i bruk ny hosting-leverandør

☎️ Fokus på et tett samarbeid

Gjennom prosessen var det som vanlig et stort fokus på et tett samarbeid og god oppfølging, slik at Kim alltid skulle føle at hans tanker og ideer ble ivaretatt. Dette er også noe jeg garanterer deg dersom du ønsker et samarbeid.

Er du neste?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media står jeg klar til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Jeg gir, i likhet med Kim Nygaard, Acende, Golding PT og Opt-E, meg ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.