Annonsering på Google

Det skjer ca. 50 millioner Google-søk i Norge per dag. Med andre ord finnes kundene dine der. Jeg hjelper deg med strategisk Google Ads arbeid for å hjelpe med synlighet, flere leads og salg.

google-ads-tjeneste

Slik hjelper jeg deg

Jeg hjelper deg med målrettet annonsering for å bli synlig på søkeord og plasseringer relevant for deg og din bedrft. Gjennom tett samarbeid utarbeider vi en strategi for hvordan få maksimalt ut av annonsebudsjettet ditt. Jeg tar meg av alt som trengs, fra planlegging til annonsene er live.

Hva og hvorfor på Google ads?

Google Ads er en annonseplattform som lar deg bli synlig i verdens største søkemotor. Hver nordmann søker i snitt 10 ganger på Google i løpet av en dag, noe som gjør at det ligger et stort potensial for din bedrift her.

Med Google Ads har du mulighet til å kjøpe plasseringer og søkeord i Google sitt nettverk for å bli synliggjøre dine tjenester/produkter. Med andre ord kan du være synlig for å hjelpe dine kunder løse et problem de trenger hjelp til.

Dette gjør jeg for deg

Jeg hjelper deg med alt for å komme i gang med Google Ads.

For å annonsere så godt og målrettet som mulig, så trenger man god sporing. Jeg hjelper deg med dette oppsettet for å sikre et godt datagrunnlag.

Videre finner vi sammen ut målene du har med annonseringen, før jeg setter opp relevante kampanjer for å nå målene du har. 

Sammen blir vi enige om hvor du ligger an i dag og hva vi kan hjelpe med. Hjertvik Media mener et tett samarbeid er avgjørende for å oppnå suksess. Noe jeg selvfølgelig vil gi deg!

Hva vil dette koste meg?

Et par av grunnpilarene i Hjertvik Media er at det skal være enkelt og rimelig. Pris kan være vanskelig og du kan ofte føle deg usikker på hva du faktisk betaler for. Slapp helt av, jeg skal gjøre det enkelt for deg:

  1. Jeg setter opp en plan med estimert tid og arbeidsomfang

     

  2. Jeg gir deg en konkret fastpris du kan forholde deg til.

     

  3. Du betaler ikke noe mer enn hva vi har blitt enig om. Ingen skjulte kostnader!
hva koster facebook annonsering

Spørsmål og svar om Google Ads

Du velger selv hvor stort annonsebudsjettet ditt er. Jo mer penger brukt på annonsering, desto flere personer og større kampanjer kan du kjøre.

Dette betyr ikke at du må sette av et stort budsjett. Jeg hjelper deg uansett annonsebudsjett.

Usikkert på ditt annonsebudsjett? Jeg hjelper deg å komme frem til dette!

Ja. For å annonsere på facebook må du ha egen Google Ads konto til bedriften din. Hvis du ikke har dette fra før, så hjelper jeg deg med å sette det opp.

Jeg må ha tilgang til å annonsere på dine vegne.

Annonsering skjer gjennom annonseringsplattformen Google Ads, og jeg må da ha tilgang på denne kontoen.

Hvordan du gjør dette viser jeg deg nå vi kommer i kontakt.

Dette er noe jeg anbefaler sterkt. Du vil tross alt sende trafikken fra annonsene dine inn til et sted hvor de kan foreta en konvertering.

Har du ikke nettside, kan jeg lage dette enkelt, raskt og rimelig for deg.

Vi blir enige om samarbeidet, enten dette er en engangsjobb eller et lengre samarbeid.

Det kommer ekstra utgifter dersom det ønskes at jeg skal gjøre arbeid utover den kontrakten vi har oss i mellom.

Dette blir vi på forhånd enige om, slik at det ikke skal komme noen uforutsette utgifter til deg.