Nye nettsider fra A-Å

Hjertvik Media hjelper deg med alt det innebærer å bygge en nettside fra A-Å. Jeg tilbyr raske og rimelige løsninger, samtidig som jeg enkelt hjelper deg drifte nettsiden hvis du ønsker det.

Slik hjelper jeg deg

Etter vi har vært i kontakt bruker jeg  informasjonen du har gitt meg og lager et forslag. Etter rundt +-7 dager (avhengig av hvor stort arbeidet er) vil jeg presentere for et 1. utkast av nettsiden, for at vi deretter samarbeider videre. Sammen skaper vi en nettside skreddersydd til bedriften din.

"Tilpasningsdyktige Hjertvik" - En pakke tilpasset deg

Kan jeg bare velge én pakke tenker du kanskje? Vel, isteden for å ha masse pakker som gjør deg usikker på hva du skal velge, har vi én nettside-pakke som kan tilpasses etter dine behov.

I pakken «Tilpasningsdyktige Hjertvik» har vi valgt å ta med komponenter til en nettside vi mener er viktige for et godt resultat. Det som er så fint med denne pakken er at du kan legge på ekstra komponenter eller fjerne komponenter. Legger du til komponenter blir det litt dyrere. Fjerner du komponenter blir det litt billigere. Enkelt og greit.

Dette koster din nye nettside

Standard pris for pakken «Tilpasningsdyktige Hjertvik» er 35 000,-. I denne prisen følger det med viktige komponenter å ha på en nettside. Som nevnt over kan du fjerne og legge til komponenter.

  • Tillegg i pris for å legge til én komponent: 1000,-
  • Reduksjon i pris for å fjerne én komponent: 500,-

Hvis du for eksempel ønsker å legge til 3 sider (3 x 1000,-) og fjerne Google Analytics (- 500,-) vil den nye prisen komme på 37 500,-. 

I tillegg kommer en månedlig pris på 399,- for vedlikehold og sikkerhetskopiering, så du slipper å bekymre deg for noe på dine nye nettsider.

"Tilpasningsdyktige Hjertvik"

kr 35 000 +399 kr/mnd
  • Tilpass innholdet i pakket etter dine behov.
    Vi kommer sammen frem til det du trenger.
Tilpasset deg

Innholdet i "Tilpasningsdyktige Hjertvik"

SEO tilpasset innhold

SEO (søkemotoroptimalisering) handler om at jeg skriver innholdet på nettsiden din på Google sine premisser. Dette hjelper deg å rangere høyere i Google sine søkeresultat.

SSL sertifikat

Ett SSL sertifikat gjør at nettsiden din er trygg fra potensielle inntrengere. Et SSL sertifikat er også noe besøkende på nettsiden din vil se om du har eller ikke. Besøkende skal føle seg trygge på siden din.

Responsiv side

En responsive nettside handler om at den fungerer like bra på PC som på telefon og tablet. Jeg bygger siden din slik at brukerene skal oppleve nettsiden din like bra på tvers av alle enheter.

Domene og webhotell

En unik nettside trenger et unikt navn. Jeg kjøper det domene du ønsker og velger et webhotell som tilbyr god service. Dermed kan du være trygg på at du er i trygge hende om det skulle skje noe med nettsiden din.

Google analytics

Ved å installere Google Analytics har du alltid kontroll over hvor mange som er på nettsiden din og hva de gjør. Dette er et viktig verktøy for å lære seg å kjenne målgruppen din.

Personvern + 404-side

Jeg oppretter en personvernerklæring slik at brukere på nettsiden din skal vite hva som blir samlet av informasjon om dem. I tillegg oppretter jeg en 404-side i tilfelle folk vikler seg inn i ugyldige URLer på nettsiden din.

Sikkerhetskopiering

En nettside kan krasje. Derfor er det viktig at man jevnlig tar sikkerhetskopiering av nettsiden, slik at man ikke mister noe av innholdet på nettsiden. Jeg hjelper deg å sette opp denne sikkerhetskopieringen.

Antall sider

Hvor mange sider du ønsker spørs på hvor stor du vil ha siden din. Enten om du kun ønsker 3 sider (hjem-side, om meg og blogg) eller 10 sider (hjem-side, om oss, flere tjeneste-sider ++) så fikser jeg akkurat det du har behov for.  

Spørsmål og svar

Jeg bruker WordPress som CMS (Content Management System). Dette er noe som blir brukt på over 30% av alle nettsider som finnes.

I tillegg bruker jeg en programvare som heter Elementor Pro. Noe ikke like mange andre bruker. Det som gjør Elementor Pro så unikt er at det tilbyr nydelige designløsninger, som gjør at nettsiden skiller seg ut i mengden.

Klart jeg kan! Vi bruker WooCommerce med utvidelsen Elementor Pro. Dette gjør at vi kan skreddersy nettbutikken din med nydelig design og ikke minst godt innhold. 

Prisene på nettbutikk vil koste noe ekstra da det gjerne inneholder flere sider og byr på mer komplekse løsninger. Pris på din nettbutikk blir vi enige om når vi kommer i kontakt.

Dette varierer. Men jeg lager 1. utkast til deg innen én uke. Deretter tar det mellom 1-2 uker å ferdigstille hjemmesiden din. Dette forutsetter at jeg få tilsendt det innholdet (bilder, tekst osv.) jeg trenger fra deg for å lage siden.

Tiden på å utvikle en nettbutikk, vil ta noe lenger tid.

Jeg bruker PROISP som operatør når dår det gjelder kjøp av webhotell og domene. Dette er fordi de bidrar med god service om det skulle by på problemer. I tillegg har de rimelige priser i forhold til mange andre operatører.

Jeg tar betalt 399,- mnd. dersom du ønsker at jeg skal jevnlig oppdatere og vedlikeholde diverse programvare på hjemmesiden din. Ønsker du å styre dette selv, kan denne prisen fjernes.

Du vil årlig betale en sum som dekker abonnementet ditt hos webhostingen jeg bruker (PROISP). Denne summen dekker den årlige prisen på domene, webhotell og SSL sertifikat. Summen ligger på mellom 500-1500 kroner i året, alt etter hvilken pakke du velger hos webhostingen. 

Valg av pakke kommer vi frem til sammen, slik at vi finner den som passer deg best.

Andre tillegg:

Ønsker du at jeg skal lage innhold til nettsiden (etter jeg har laget og ferdigstilt den), som for eksempel å lage blogginnlegg, kan jeg gjøre dette. Prisen på dette ligger på 890,- timen.