Acende mockup mac og iphone

Acende

Første kunde på Vestlandet✅ Hjertvik Media har denne gang hjulpet nyoppstarteren Acende med å opprette deres hjemmeside. 

Acende tilbyr hjelp til livsmestring gjennom samtaleterapi, kurs i blant annet mindfulness og meditasjon, samt konsultasjon og veiledning.

Fra Januar 2021 tilbyr Acende tjenester rettet mot både privatpersoner og bedrifter, med styrket livsmestring som fellesnevner.

acende-logo

Gjennom Facebook annonsene våre kom Hjertvik Media i kontakt med Acende som ønsket seg en ny hjemmeside. Målet var å skape en nettside som ga en enkelhet og ro ovenfor de besøkende. Dette gjorde vi gjennom et rent design og lite forstyrrende elementer.

Besøk Acende sin hjemmeside her.

🌅 Ro i hvert bilde

Hjertvik Media hjalp med å finne bilder som passet inn på nettsiden. Vi brukte god tid på å finne riktige bilder til ulike sider. Samtidig ble det brukt tid på å komprimere bildene, for å få en raskest mulig innlasting på de ulike sidene.

📚 Minimalistisk

Nettsiden bærer preg av at det er få elementer som skal stjele for mye oppmerksomhet. Siden skal bidra til å gi de besøkende den informasjonen de trenger, og gå igjennom siden uforstyrret. 

De ulike undersidene har derfor en minimalistisk tilnærming og et gjennomgående design.

⚙️ Spesifikasjoner

Hjertvik Media har i denne prosessen hjulpet å sette opp alt det nødvendige som skal til på en nettside for en nyoppstartet bedrift. Dette både når det gjelder å bli synlig i Google, innsamling av data og alt av teknisk oppsett. Dette innebærer blant annet:

  • Google Analytics
  • Google Search Control
  • Sikkerhetskopiering
  • SEO-optimaliserte sider
    + Mer!
vektor-data-analyse-person-pc

🔗 Jevnlige møter og nært samarbeid

Gjennom arbeidsprosessen har Acende og Hjertvik Media hatt jevnlige møter og ideutvekslinger over Zoom. Det ble gjort mange runder med endringer og finjusteringer før siden ble kjørt “live”. 

Hjertvik Media tilbyr nemlig uendelige revideringer på nye nettsider, og gir oss ikke før du er 100% fornøyd. 

Les mer om hvordan vi jobber i Hjertvik Media.

Er du neste?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media står vi klare til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Vi gir, i likhet med Acende, Kim Nygaard, Opt-E og Golding PT, oss ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.

Under kan du fylle inn et skjema for å få GRATIS 1. utkast. Du kan også ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat.

⬇️⬇️⬇️

Få GRATIS førsteutkast!

Få gratis førsteutkast på design til ny nettside ved å fylle ut skjemaet. Vi tar kontakt for å høre mer om dine tanker og ideer, slik at resultatet på din nye nettside skal bli best mulig.