Golding PT mockup mac og iphone

Golding PT

Hjertvik Media har fått sin første PT-kunde! Denne gangen var det personlige trener John Ivar Francis Golding i Golding PT jeg var så heldig å få hjelpe. 

John Ivar Francis Golding er utdannet personlig trener og kostholdsveileder ved Norges Idrettshøgskole, og har i tillegg utdanning i trening med egen kroppsvekt fra AFTP.

John Ivar har jobbet som PT siden 2014, gjennomført flere tuden PT timer og er en PT på nivå 4.

person-mann-golding-profil-kundecase

Hjertvik media sitt oppdrag for Golding PT var å oppgradere den tidligere nettsiden og skape en mer dynamisk side.

I tillegg til å bygge nettsiden har Hjertvik Media bidratt med å lære opp John Ivar i WordPress, slik at han selv kan gå inn å redigere innhold når det trengs å oppdateres. Vi hjelper deg gjerne med opplæring i hvordan håndtere egen nettside.

Besøk Golding PT sin hjemmeside her.

💀Et "røft" design

Det ble valgt å gå for et «røft» design på den nye nettsiden med mye farger og tjukke fonter for å få frem råheten i trening. I tillegg har jeg valgt å bruke flere animasjoner på siden, noe som skaper en mer dynamisk og levende side for brukeren.

💰 Konverteringsfokus

Den nye nettsiden til Golding PT har fått inn undersider til alle treningsformene som tilbys.

  • PT 1-1
  • Hjemmetrening
  • PT til din bedrift

På denne måten kan vi ta i bruk disse som landingssider, når vi senere skal hjelpe Golding PT med annonsering på Facebook. Hver side gjør det enkelt for bruker å melde seg opp til PT timer i ulike former.

⚙️ Spesifikasjoner

Hjertvik Media har i denne prosessen i tillegg til å hjelpe med å bygge nettsiden fra A-Å, også satt opp diverse sporing som skal gi god innsikt i data når det begynnes med annonsering.

  • Google Analytics
  • Google Search Control
  • Facebook Pixel
  • Diverse event-tracking i Google Tag Manager

💪🏼 Samarbeid, opplæring og PT timer

Samarbeidet har denne gangen blitt ekstra tett da Hjertvik Media i tillegg har hjulpet til med opplæring av CMS-systemet for Golding PT. 

I tillegg ble det et par PT-timer på meg (Theo), noe som kommer meget godt med etter mange timer foran PC-skjermen.

Er du neste?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media jeg klar til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Jeg gir, i likhet med Golding PT, Opt-E, Acende og Kim Nygaard, meg ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.