Om Hjertvik Media

Hjertvik Media og min (Theo) visjon er å hjelpe små bedrifter å komme seg på nett for å gjøre de mer synlig enkelt, raskt og rimelig. Jeg tilbyr å lage nettsiden din fra A-Å og annonsere for deg på Facebook og Google. 

Hjertvik Media - Kort forklart

Hjertvik Media ble grunnlagt sommeren 2020 av Daniel Theodor Hjertvik Henriksen, bedre kjent som Theo. I Hjertvik Media vet jeg hvor mye ulike digitale tjenester det finnes der ute. Jeg vet også hvor vanskelig det kan være å velge ut riktige digitale tjenester som bedriften din trenger.

Hjertvik Media har derfor valgt å fokusere på de digitale tjenestene jeg mener er de viktigste for å gjøre deg synlig på nettet. Gjennom å lage nettsider og annonsere for deg på Facebook og Google, hjelper jeg deg å bli synlig på nett enkelt, raskt og rimelig. Ta kontakt med meg når du er klar for å bli mer synlig.

Hvem er "jeg"?

Daniel Theodor Hjertvik Henriksen (Theo) her! Jeg er utdannet digital markedsfører, og er opptatt av å tilby deg gode og rimelige løsninger som gjør at du enkelt skal bli synlig på nett. Enten om dette er gjennom nettsider, annonsering på Facebook eller annonsering på Google.

Jeg er svært opptatt av gode relasjoner og et tett samarbeid. Du vil derfor alltid få den hjelpen du trenger, og føle at dine tanker blir ivaretatt og utviklet på en kreativ måte. 

theo-profil