Vi bygger nettsiden din fra A-Å

I Hjertvik Media hjelper vi deg med alt det innebærer å bygge en nettside fra A-Å. Vi tilbyr raske og rimelige løsninger, samtidig som vi enkelt hjelper deg drifte nettsiden hvis du ønsker det.

pc-blyant-fargepalett-koding-pc-mac-nettside-eksempel-linjal-video-lyspære

ÉN PAKKE SOM TILPASSES ETTER DEG

Kan jeg bare velge én pakke tenker du kanskje? Vel, isteden for å ha masse pakker som gjør deg usikker på hva du skal velge, har vi én nettside-pakke som kan tilpasses etter dine behov.

I pakken “Tilpasningsdyktige Hjertvik” har vi valgt å ta med komponenter til en nettside vi mener er viktige for et godt resultat. Det som er så fint med denne pakken er at du kan legge på ekstra komponenter eller fjerne komponenter. Legger du til komponenter blir det litt dyrere. Fjerner du komponenter blir det litt billigere. Enkelt og greit.

PRIS

Standard pris for pakken “Tilpasningsdyktige Hjertvik” er 18 000,-. I denne prisen følger komponentene du ser på priskortet.

Tillegg i pris for å legge til én komponent: 500,-

Reduksjon i pris for å fjerne én komponent: 200,-

Hvis du for eksempel ønsker å legge til 3 sider (3 x 500,-) og fjerne Google Analytics (- 200,-) vil den nye prisen komme på 19 300,-. 

"Tilpasningsdyktige Hjertvik"

kr 18 000 +299 kr/mnd
  • 7 sider
  • SEO tilpasset innhold
  • Google Analytics
  • SSL sertifikat
  • Personvern + 404-side
  • Domene + webhotell
  • Responsiv
  • Sikkerhetskopiering
Tilpasset deg

Snille ord fra snille kunder

Få GRATIS førsteutkast!

Få gratis førsteutkast på design til ny nettside ved å fylle ut skjemaet. Vi tar kontakt for å høre mer om dine tanker og ideer, slik at resultatet på din nye nettside skal bli best mulig.

INNHOLDET I
"TILPASNINSDYKTIGE HJERTVIK"

SEO tilpasset innhold

SEO (søkemotoroptimalisering) handler om at vi skriver innholdet på nettsiden din på Google sine premisser. Dette hjelper deg å rangere høyere i Google sine søkeresultat.

SSL sertifikat

Ett SSL sertifikat gjør at nettsiden din er trygg fra potensielle inntrengere. Et SSL sertifikat er også noe besøkende på nettsiden din vil se om du har eller ikke. Med andre ord er det viktig for at brukerene skal føle seg trygg på nettsiden.

Responsiv side

En responsive nettside handler om at den fungerer like bra på PC som på telefon og tablet. Vi bygger siden din slik at brukerene skal oppleve nettsiden din like bra på tvers av alle enheter.

Domene og webhotell

En unik nettside trenger et unikt navn. Vi kjøper det domene du ønsker og velger et webhotell som tilbyr god service. Dermed kan du være trygg på at du er i trygge hende om det skulle skje noe med nettsiden din.

Google analytics

Ved å installere Google Analytics har du alltid kontroll over hvor mange som er på nettsiden din og hva de gjør. Dette er et viktig verktøy for å lære seg å kjenne målgruppen din.

Personvern + 404-side

Vi oppretter en personvernerklæring slik at brukere på nettsiden din skal vite hva som blir samlet av informasjon om dem. I tillegg oppretter vi en 404-side i tilfelle folk vikler seg inn i ugyldige URLer på nettsiden din.

Sikkerhetskopiering

En nettside kan krasje. Derfor er det viktig at man jevnlig tar sikkerhetskopiering av nettsiden, slik at man ikke mister noe av innholdet på nettsiden. Vi hjelper deg å sette opp denne sikkerhetskopieringen.

Antall sider

Hvor mange sider du ønsker spørs på hvor stor du vil ha siden din. Enten om du kun ønsker 3 sider (hjem-side, om meg og blogg) eller 10 sider (hjem-side, om oss, flere tjeneste-sider ++) så fikser vi akkurat det du har behov for.  

Spørsmål du kanskje lurer på

Finner du ikke spørsmålene dine her, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi bruker WordPress som CMS (Content Management System). Dette er noe som blir brukt på over 30% av alle nettsider som finnes.

I tillegg bruker vi en programvare som heter Elementor Pro. Noe ikke like mange andre bruker. Det som gjør Elementor Pro så unikt er at det tilbyr nydelige designløsninger, som gjør at nettsiden skiller seg ut i mengden.

Klart vi kan! Vi bruker WooCommerce med utvidelsen Elementor Pro. Dette gjør at vi kan skreddersy nettbutikken din med nydelig design og ikke minst godt innhold. 

Prisene på nettbutikk vil koste noe ekstra da det gjerne inneholder flere sider og byr på mer komplekse løsninger. Pris på din nettbutikk blir vi enige om når vi kommer i kontakt.

Dette varierer. Men vi lager 1. utkast til deg innen én uke. Deretter tar det mellom 1-2 uker å ferdigstille hjemmesiden din. Dette forutsetter at vi få tilsendt det innholdet (bilder, tekst osv.) vi trenger fra deg for å lage siden.

Tiden på å utvikle en nettbutikk, vil ta noe lenger tid.

Du betaler ingenting før nettsiden er ferdigstilt og er helt fornøyd. Det eneste du trenger å gjøre er å signere en kontrakt før arbeidet starter.

Vi bruker PROISP som operatør når dår det gjelder kjøp av webhotell og domene. Dette er fordi de bidrar med god service om det skulle by på problemer. I tillegg har de rimelige priser i forhold til mange andre operatører.

Vi tar betalt 299,- mnd. dersom du ønsker at vi skal jevnlig oppdatere og vedlikeholde diverse programvare på hjemmesiden din. Ønsker du å styre dette selv, kan denne prisen fjernes.

Du vil årlig betale en sum som dekker abonnementet ditt hos webhostingen vi bruker (PROISP). Denne summen dekker den årlige prisen på domene, webhotell og SSL sertifikat. Summen ligger på mellom 500-1500 kroner i året, alt etter hvilken pakke du velger hos webhostingen. 

Valg av pakke kommer vi frem til sammen, slik at vi finner den som passer deg best.

Andre tillegg:

Ønsker du at vi skal lage innhold til nettsiden (etter vi har laget og ferdigstilt den), som for eksempel å lage blogginnlegg, kan vi gjøre dette. Prisen på dette ligger på 490,- timen.