ny-nettside-kjøkkengaarden-iphone-mac

Kjøkkengaarden

Jeg har tidligere hjulpet Kjøkkengaarden med annonsering og tilstedeværelse på nett. Denne gangen har jeg laget en helt ny nettside til dem i tradisjonell og moderne stil.

Kjøkkengaarden holder til i et vakkert bygg fra 1812, med moderne design og gamle tømmervegger om hverandre. Her har de skapt en butikk med en helt spesiell atmosfære, der de gjør alt dem kan for å gi kundene akkurat det kjøkkenet de drømmer om!

kjokkengaarden-butikk-utsiden

Kjøkkengaarden er en kjøkkenbutikk som siden 2008 har holdt til i en verneverdig bygning i Fredrikstad. De har opparbeidet seg et rykte for personlig oppfølging og kreative løsninger innenfor kjøkken, bad og garderobe. De trengte et løft på nettsiden, noe jeg hjalp dem med å utvikle.

Besøk Kjøkkengaarden sin nettside her

📺 Nostalgisk, men moderne

Kjøkkengaarden holder som nevnt til i et unikt og verneverdig bygg fra 1812. Bygget er innredet med laftevegger og gir et hjemmekoselig og nostalgisk følelse. Videre har de moderne og tradisjonelle kjøkkenutstillinger. Kombinasjonen mellom det gamle og moderne er noe som kjennetegner Kjøkkengaarden, og dette var også en tanke vi hadde da vi utviklet nettsiden.

seksjon-barokk-stil-nettside
Bakgrunn i barokk-stil med moderne kjøkken

📑 Dedikerte landingssider

Kjøkkengaarden tilbyr kjøkken, bad og garderobe. Det var derfor viktig å lage dedikerte landingssider til de ulike tjenestene. Dette ble gjort ikke bare for å gjøre det oversiktlig for brukere, men også for å kunne ta de i bruk i annonsering. Videre var det fokus å ha et gjennomgående design, slik at det skulle bli en helhetlig opplevelse.

💻 Trenger du også nye nettsider?

Jeg kan hjelpe deg med å utvikle dine nettsider også. I samarbeidet med Hjertvik Media får du tett oppfølging, samtidig som dine behov er i fokus. For meg er det viktig å skape en nettside du skal være stolt av å vise frem, samtidig som den skal være optimalisert for målgruppen din.

Vil du ser flere kundecaser? Ta en titt på andre kunder jeg også har hjulpet her.