Kundecase-kjokkengaarden-iphone-logo-bilde

Kjøkkengaarden

Kjøkkengaarden har vært lite synlig gjennom annonsering på nett. Dette ville de gjøre noe med, og får nå Hjertvik Media til å hjelpe dem med annonering på Facebook.

Kjøkkengaarden holder til i et vakkert bygg fra 1812, med moderne design og gamle tømmervegger om hverandre. Her har de skapt en butikk med en helt spesiell atmosfære, der de gjør alt dem kan for å gi kundene akkurat det kjøkkenet de drømmer om!

kjokkengaarden-butikk-utsiden

Kjøkkengaarden er en unik kjøkkenbutikk som gjennom de siste 13 årene har holdt i i Trosvikstranda 16 i Fredrikstad. De har opparbeidet seg et rykte for personlig oppfølging og kreative løsninger innenfor kjøkken, bad og garderobe. Til tross for å ha hatt mange kunder, har de ikke hatt en digital tilstedeværelse. Dette ønsket de å bli mer bevisste på, og bruker nå Hjertvik Media til mer synlighet på nett. 

📱 Merkevarebygging og salg

Hjertvik Media bidrar med å bygge Kjøkkengaarden sin bekjentskap i Østfold og Oslo område. Det finnes store bedrifter innenfor kjøkken i dag, og derfor har vi fokusert på å få frem den personlige og unike atmosfæren du får hos Kjøkkengaarden. 

Sammen med å bygge merkevare har vi også sammen fokusert på å skape oppmerksomhet når Kjøkkengården har kampanjer i butikken. Her settes det opp annonsering målgruppene vi har sett for oss. Sammen med denne annonseringen satt jeg opp kampanjesider for kjøkken og bad, slik at vi skulle ha mulighet til å se når det kom leads fra annonsene som ble kjørt på Facebook og Instagram.

💰 64 i ROAS på én kampanje

Vi har kjørt flere kampanjer for kjøkkengaarden. Den beste kampanjen vi kjørte genererte 64 i ROAS (Return On Ad Spent). Vi brukte her kun 2000 kroner på kampanjen og endte opp med salg på 128 000 kroner direkte fra annonseringen. Denne annonsen var rettet mot rabaterte garderober.

👨🏼‍💻 Hva jeg gjør for Kjøkkengaarden

Hjertvik Media hjelper i hovedsak med oppsett av annonser på Facebook og Instagram. Men jeg hjelper i tillegg med noen flere komponenter rundt den digitale tilstedeværelsen.

  • Oppsett av sporinger
  • Utvikling av landingssider
  • Produksjon av video- og bildeinnhold til annonsering

🔎 Bli synlig på nett du også!

Hjertvik Media kan hjelpe deg til å bli synlig gjennom annonsering også! Jeg bistår deg med strategisk annonsering på Facebook og hjelper deg finne din målgruppe og skaper det riktige budskapet.