RSM-nye-nettside-kundecase

RSM

RSM Gas Services ønsket seg en fornying og modernisering av sine nettsider. Hjertvik Media sto for hjelpen fra A-Å og lansering på kun 1 måned.

RSM Gas Services AS er et privateid, norsk selskap som er lokalisert på Akland i Risør kommune. De besitter betydelig kompetanse og erfaring innenfor deres virksomhetsområde. RSM er godkjent for å utføre uavhengig ferdigkontroll og systematisk tilstandskontroll av anlegg som representerer en potensiell høy risiko.

RSM-arbeider

🖍 Enkelt og moderne design

I dette prosjektet ønsket jeg ikke å lage for mange «fancy» elementer da det ikke står i stil til RSM sitt tidlgere uttrykk. Det ble lagt fokus på å lage en enkelt design, som samtidig er moderne. Ved å gjøre dette sikret vi et design som har lang levetid og er enkelt for brukere å navigere seg i.

📑 Landingssider for tjenester

I samarbeidet ønsket vi å lage dedikerte landingssider for hver enkelt tjeneste da dette ville gi tydelige info om hver enkelt tjeneste. Tidligere var alt dette samlet på en side, noe som gjorde det vanskeligere for besøkende å finne den informasjonen de skulle for de ulike tjenestene.

Dette er også en bedre praksis i forhold til relevante søkeord for ulike tjenester.

📨 Unike kontaktskjemaer

RSM tilbyr ulike tjenester, som krever at de får inn riktig og relevant info innenfor de ulike områdene fra kunder. Vi lagde derfor unike kontaktskjemaer basert på hva kunde ønsker hjelp med. 

💻 Trenger du også nye nettsider?

Jeg kan hjelpe deg med å utvikle dine nettsider også. I samarbeidet med Hjertvik Media får du tett oppfølging, samtidig som dine behov er i fokus. For meg er det viktig å skape en nettside du skal være stolt av å vise frem, samtidig som den skal være optimalisert for målgruppen din.

Vil du ser flere kundecaser? Ta en titt på andre kunder jeg også har hjulpet her.