mockup-ringside-ny-nettside-mac-iphone

Ringside

Hjertvik Media hjalp Ringside Rørleggerbedrift AS med å modernisere og fornye deres nettsider.

Ringside Rørleggerbedrift ble stiftet i 1963 og er en bedrift som hjelper med alt innen rørleggerjenester. I tillegg til å tilby disse tjenestene har de også butikkutsalg og er en del av Bademiljø, Selskapet er medlem av blant annet VVS Norge, og har en rekke andre kvalitetssikringer.

ringside-logo-png

I dette prosjektet var tanken å holde siden enkel, samtidig som den fikk et moderne utseende og skulle gjøre det enkelt for besøkende å finne det de lette etter.

Besøk Ringside sin nettside her.

👓 Oversiktlig og enkle sider

Den forrige nettsiden til RIngside Rørleggerbedrift var preget av tett tekst og en noe mer uoversiktlig menystruktur. På den nye siden vi utformet sammen ble det delt inn i tydelige seksjoner og tjenester, som skulle gjøre det enkelt for besøkende å finne frem til tjenestene de måtte trenge.

🔬 Tydeliggjøre ekspertise

Ringside har over 35 år med erfaring og har en rekke godkjenninger som viser at de har en profesjonalitet i arbeidet de gjør. På den nye nettsiden var dette viktig å få frem dette både i form av godkjenninger, men også gjenta det gjennom hele siden slik at besøkende skulle bli presentert den autoriteten de har i yrket.

☎️ Rask levering av nye nettsider

Ringside ønsket å få de nye nettsiden opp så raskt som mulig. Dette er en av grunnpilarene Hjertvik Media har, og den nye nettsiden var oppe og gå i løpet av bare noen uker.

Er du klar for nye nettsider?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media står jeg klar til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Jeg gir, i likhet med mine andre kunder, meg ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.