kundecase-enerquip

Enerquip

Enerquip AS ønsket å modernisere sine gamle nettsider og ville ha lansering på kort tid da de hadde flere events på kort tid. Hjertvik Media leverte 1 uke før fristen.

Enerquip er teknologileder innen maskiner for rengjøring av avfallsstativer. Grunnlagt i 2008 og maskinene er skreddersydd for hvert enkelt anlegg, der vi tar hensyn til faktorer som generiske maskiner ikke kan håndtere.

Enerquip-logo

🪢 Et mer oversiktlig nettsted

Prosjektet med Enerquip bunnet i at de ville ha en mer tydelig oversikt over ulike maskiner som de tilbyr. Dette medførte at hver enkelt maskin og produkter som de leverer fikk egne dedikerte landingssider med informasjon. Dette gjør at det blir enklere for brukere av nettstedet å finne akkurat den informasjonen de trenger.

📰 Nyhetssider

Enerquip ønsket å ha et fokus på å holde interessenter oppdaterte på hva som skjer i bedriften. Det ble derfor utviklet en dynamisk nyhetsside hvor ansatte selv enkelt kan gå inn å gjøre endringer. Underveis i samarbeidet hjalp Hjertvik Media med opplæring i hvordan bruke disse funksjonene.

🇳🇴 Flerspråklige sider

Enerquip operer i et internasjonalt marked. Hjertvik Media hjalp derfor også med oversetting av alle sider. I dag er det lagt opp til norsk og engelsk, men i prosjektet ble det også lagt opp til muligheten for å legge inn flere språk ved en senere anledning.

🚀 Raskt og godt samarbeid

Det var under hele samarbeidet en god dialog. Dette medførte at vi klarte å lansere 1 uke før fristen. 

💻 Trenger du også nye nettsider?

Jeg kan hjelpe deg med å utvikle dine nettsider også. I samarbeidet med Hjertvik Media får du tett oppfølging, samtidig som dine behov er i fokus. For meg er det viktig å skape en nettside du skal være stolt av å vise frem, samtidig som den skal være optimalisert for målgruppen din.

Vil du ser flere kundecaser? Ta en titt på andre kunder jeg også har hjulpet her.