Energos

Jeg hjalp Energos med å modernisere og fremme budskapet deres gjennom en splitter ny nettside.

Energos er en ledende leverandør av ren energigjenvinning fra avfallsanlegg og teknologi. Deres teknologi gir en robust, lokal løsning for behandling av restavfall, ved å omdanne det til fornybar energi. Denne energien kan deretter brukes til å gi varme og kraft.

Energos-logo-kvadrat

Oppdraget gikk ut på å skape enkle og minimalistiske, men samtidig gjøre det enkelt for besøkende på nettsiden å finne den informasjonen de trengte. Dette gjorde jeg gjennom å ha en god kontakt med Energos fra start- til sluttfasen.

Besøk Energos sin nettside her.

🖐🏼 Enkle sider og navigering

Den tidligere nettsiden til Energos var lite breukervennlig og vanskelig å få tak på tjenestene som ble tilbudt. På den nye siden var det derfor ønskelig å skape enkle tjeneste-sider hvor det skulle være enkelt for besøkende å komme i kontakt for en uforpliktende samtale.

💄 Dynamisk design

Designet på Energos sine nye nettsider er preget av et minimalistisk design av runde former med bevegelige elementer på nettsiden. Dette var for å skape en moderne og dynamisk følelse av selve nettsiden.

☎️ Tett kommunikasjon

Som alltid er grunnpilaren til Hjertvik Media at det skal være god kommunikasjon, slik at resultatet og samarbeidet skal bli best mulig. Dette gjaldt så klart også samarbeidet som jeg hadde med Energos. Med jevnlige mailutvkeslinger og videomøter, fikk vi den nye nettsiden opp og kjøre på svært kort tid.

Er du neste?

Føler du deg klar for å oppgradere nettsiden din? I Hjertvik Media står jeg klar til å hjelpe deg med å lage din drømmehjemmeside. Jeg gir, i likhet med mine andre kunder, meg ikke før du er 100% fornøyd med hvordan nettsiden ser ut.